Wie is Kids Calendar?

Kids Calendar: de eerste agenda voor kinderen tussen 5 en 12 jaar! Kinderen kunnen zelf- al dan niet onder begeleiding van hun ouders- de agenda op speelse en educatieve wijze invullen. Zo krijgen ze overzicht in hoe hun week eruit gaat zien! Door de agenda zelf bij te houden worden ze zich bewust van tijd en maken ze kennis met de dagen van de week.

Wat is er zo leuk aan Kids Calendar:

  • Kinderen kunnen zelf hun eigen agenda bijhouden
  • Snel overzicht door duidelijke icoontjes
  • Zelf icoontjes toevoegen
  • Agenda persoonlijk maken door eigen achtergronden en stickers
  • Vriendenboekje voor leuke informatie en foto van je beste vrienden

Als werkende moeder van 2 kinderen kreeg ik elke dag allerlei vragen zoals; Mam is vandaag een schooldag? Kom jij me ophalen, komt oma me ophalen of ga ik naar de BSO? Heb ik vandaag zwemles of voetbal? Wanneer is de verjaardag van Bart? Keer op keer bleek een weekoverzicht voor de kinderen heel fijn. Daaruit is Kids Calendar ontstaan.

De agenda wordt ingevuld met leuke icoontjes om de dag in te delen. En als er een activiteit niet bijzit kunnen ze eenvoudig eigen activiteiten aanmaken door een eigen foto, plaatje of tekening toe te voegen. Bij de activiteit kun je ook extra informatie typen. Bij het aanmaken van een eigen agenda kiezen kinderen hun eigen achtergrond en kleur, die altijd weer te wijzigen zijn. Een agenda die nooit gaat vervelen!

Veel plezier met Kids Calendar!

info@kidscalendar.nl